forum Dominikańskiego DA Akwarium (Szczecin)

forum Dominikańskiego Duszpastetstwa Akademickiego Akwarium

#1 2010-01-05 18:09:21

Ewcia

Administrator

galeria DA

Dzięki ogromnej pomocy Basi mamy galerię na picasie!!
Są tam zdjęcia już nieco historyczne, bo od 2004r., a najnowsze to zdjęcia z wyjazdu sylwestrowego do Bielawy (autorstwa Mateusza)
zapraszam do oglądania

http://picasaweb.google.pl/akwariumop1

#2 2010-01-06 10:28:06

Basia

Administrator

3894830

Re: galeria DA

A ja z małą prośbą - jeśli ktoś ma jakieś ale do zdjęć umieszczonych w tym albumie, tzn. jest na nich i nie zgadza się, żeby inni je oglądali, albo jest ich autorem i j.w. to piszcie to się zmieni ten stan rzeczy

I druga prośba - przysyłajcie zdjęcia, które można dorzucić lub piszcie, że chcecie to zrobić, to podam hasło

Z obydwiema sprawami piszcie albo do Ewci, albo do mnie - jako dinozaur mogę coś tam pomóc

#3 2010-01-23 11:15:32

Basia

Administrator

3894830

Re: galeria DA

To jeszcze tutaj.
Wiem, że macie teraz sesję, więc nie macie na nic czasu, ale sesja ma to do siebie, że kiedyś się kończy i to jest jej najlepsza cecha Brakuje w naszej galerii zdjęć z kilku wyjazdów. Na pewno brakuje Ukrainy, Zawoji2 (jak to się odmienia?), Rumunii, Dursztyna (czy Dursztynu?), Bieszczad no i mało jest zdjęć z Borowików. Miło by było jakby udało nam się uzupełnić tą galerię, bo to zawsze jakieś wspomnienia
Pozdrawiam z germańskich ziem

Stopka forum

RSS